Over Miriam

Over Miriam

Miriam Kreulen was bijna tien jaar werkzaam als A-verpleegkundige. Zij werkte met name op verschillende afdelingen van het (algemeen) ziekenhuis, maar deed ook daarbuiten ervaring op.

Naast haar werk als verpleegkundige studeerde Miriam rechten aan de Universiteit Leiden. Zij specialiseerde zich op het gebied van het arbeids- en het gezondheidsrecht. Na haar afstuderen werkte zij als jurist voor de Raad van Bestuur van een groot algemeen ziekenhuis in Rotterdam. In die functie deed zij uitgebreide ervaring op met de vele facetten van het gezondheidsrecht.

Vanuit de wens ook buiten de gezondheidszorg ervaring op te doen, maakte Miriam de overstap naar de advocatuur. Als advocaat hield zij zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht voor zowel bedrijven als particulieren. Om een betere balans te creëren tussen werk en privé, werkte Miriam nadien als interim-jurist voor diverse ondernemingen en ziekenhuizen. In 2008 richtte Miriam haar eigen kantoor op. Zij richtte zich aanvankelijk op juridisch adviseren en procederen. Vanaf januari 2015 is zij tevens MfN-registermediator. In die hoedanigheid doet zij inmiddels tientallen mediations per jaar.

Miriam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij vindt het belangrijk zich te blijven ontwikkelen en altijd up-to-date te zijn. Dat betekent dat zij de ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie op de voet volgt. Daarnaast volgt zij permanente opleiding, bijscholing en intervisie in het kader van haar registratie als MfN-registermediator.